Mickes biff tataki

Biff tataki i ett salladsblad med sås
Väldigt gott i ett krispigt salladsblad

Japanska köket har också mycket gott, och såväl råa som grillade rätter med många olika goda såser, som inte sällan sträcker sig utanför det smakspektrum vi är vana vid.

Här tips på hur du rätt enkelt kan göra en asieninspirerad förrätt.

Bered och grilla först en oxfile enligt receptet Mickes enkla oxfile-antipasto

Dessa tunna skivor lägger du en eller två i vardera ett krispigt salladsblad. Ringla sedan över någon asiatisk sås, gärna en åt syrlig/umamihållet.

Ätes med handen, perfekt snack/drinktilltugg/förrätt.

1 svar på ”Mickes biff tataki”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.