Denna pastarätt tillkom genom att Micke en gång i tiden kombinerade flera av sina favoritingredienser.
2 pkt Bacon
1-2 Gula lökar
2-3 burkar krossade tomater
c:a 2 dl majs
Hård ost, helst Präst
Spagetti
Grovmalen/krossad svartpeppar
Vitlökspulver
Cayenne- eller chilipeppar
Skrär löken grovt.
Klipp baconen i fina bitar i stekpannan och stek isär dem.
När de är halvfärdiga, häll ned löken och blanda.
När löken mjuknar, häll i de krossade tomaterna bit för bit, spar lite för att reglera mängden.
Krydda upp och låt sjuda så att såsen tjocknar.
Koka spagettin al dente.
När såsen börjar se färdig ut, häll i majsen (det går bra med fryst som tinar på detta sätt). När det åter blivit varmt, skiva ost och lägg täckande över såsen. Vänd runt i såsen så att osten smälter och blir trådig.
Servera!